Ana içeriğe atla

TÜRKİYE İL İLÇE VERİSİ SHP İNDİR


Merhaba Arkadaşlar.
Bu Yayında Türkiye'nin
Devlet Sınırları
İl Sınırlarını
İlçe Sınırlarını
shp. formatında indirebilirsiniz.
SOSYAL MEDYA DA BAZI ARKADAŞLAR HARİTA YAPARKEN VERİ SIKINTISI ÇEKTİKLERİNİ YAPTIKLARI PAYLAŞIMLARDAN GÖRÜYORUM. BU VESİLE İLE COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ALANINDA KULLANILABİLECEK HER TRÜLÜ VERİYİ SİTEME EKYECEĞİM.
 TÜRKİYENİN İDARİ SINIRLARI, JEOLOJİ VERİSİ, ARAZİ KULLANIMI, İZOHİPS VERİLERİ, TOPRAK VERİLERİ, ULAŞIM VERİLERİ, AKARSU GÖL GİBİ HİDROGRAFİK ALANDA KULLANILABİLECEK BİRÇOK VERİYİ İLERİKİ ZAMANLARDA WEB SİTEMDE BULABİLECEKSİNİZ.


VERİYİ İNDİRMEK İÇİN
LÜTFEN WEB SİTEMİZİ TAKİP ETMEYİ,YORUM YAPMAYI, VE PAYLAŞMAYI UNUTMAYINIZ....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOWNLOAD DATA DEM (DİGİTAL ELEVATİON MODEL)

1 2 3 4 5 6 7 VİSİT SİTE

TÜRKİYE ULAŞIM VERİLERİ İNDİR SHP FORMATINDA

Merhaba Arkadaşlar. Bu yayınımızda türkiyenin yol verisi yer almaktadır. Özellikle Yazan yazan gençler Ulaşım gibi haritalara ihtiyaç duymaktadırlar fakat veri bulma sorunu yaşamakta ve tez yazımında çeşitli aksamalar meydana gelmektedir.  bu veri sadece ulaşım haritalarında tek kullanılmamaktadır. ynız zamanda fiziki haritalarda arazi kullanım haritalarında yerleşme haritalarında hem görselliği güzelşetirmek adına hemde haritada farklı bilgiler elde etmede de kullanılabilmektedir. türkiyede gençler coğrafi bilgi sistemleri alanında kendilerini geliştirmek adına çok uğraş vermekteler ve bizde bu uğraşlarında kolaylık sağlamak istiyoruz.... YOL VERİSİ İÇİN LÜTFEN WEB SİTEMİZİ TAKİP ETMEYİ ABONE OMAYI YORUM YAPMAYI VE PAYLAŞAMYI UNUTMAYINIZ İYİ GÜNLER DİLERİZ......